Sentință istorică, prin care tribunalul Iași a stabilit daune morale pentru accident rutier de un milion euro unui tânăr de 24 ani care a rămas paralizat

Despagubiri accident rutier 2017

Despagubiri morale accident rutier 2017

Jurnaliștii de la : www.bzv.ro  scriu cum judecătorii de la Tribunalul Iași au luat cea mai curajoasă decizie de până acum în ceea ce privește daunele morale pentru accident rutier unei victime.

Un tânăr de 24 ani, paralizat în urma unui accident comis de verișoara sa, urmează să primească daune morale de un milion euro, dacă sentința dată zilele trecute va rămâne definitivă.

În urmă cu cateva zile, judecătorii de la Tribunalul Iași au dat o sentință istorică, prin care au stabilit daune morale de un milion euro pentru un tânăr de 24 ani care a rămas paralizat, după ce a fost victima unui accident rutier.

Tudor Gall a rămas paralizat în urma unui accident care a avut loc în luna aprilie 2015, accident produs de verisoara sa, Patricia Gall. Victima nu a depus plângere penală împotriva șoferiței, pentru vătămare corporală din culpă, iar procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecătoria Vaslui au dispus clasarea dosarului.

În schimb, victima accidentului s-a adresat direct instanței civile, pentru acordarea despăgubirilor generate de producerea accidentului. A adus acte medicale suficiente prin care a arătat că viața i s-a schimbat radical și că nu se mai putea face absolut nimic pentru a-și reveni. Tânărul este în scaun cu rotile și are nevoie de însoțitor tot timpul. Astfel, pe lângă daunele morale acordate, instanța de judecată a obligat firma de asigurări la care șoferița vinovată avea încheiată polița RCA să-i achite lunar suma de 1.250 lei, pentru plata asistentului personal, pe toată perioada încadrării în gradul de handicap.

Citiți mai multe pe: www.bzv.ro

Aveți dreptul să obțineți daune morale pentru accident rutier și daune materiale pentru accident rutier.

Vă oferim asistență pentru solictarea daunelor.